Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Χρειάζεται χρόνος για διεθνή καριέρα...


Τα ποιοτικά κρασιά είναι κατά κανόνα περιορισμένης παραγωγής. Για να γίνουν γνωστά έχουν ανάγκη τη δημοσιότητα που δίνουν τα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και την ανάδειξη της ποιότητας που προτείνουν μέσα από τα Μ.Μ.Ε. Ταυτόχρονα, επειδή το ποιοτικό κρασί αναγνωρίζεται στηρίζοντας και στη φήμη που δημιουργείται «από στόμα σε στόμα». Φυσικά, σε ότι αφορά στο εξωτερικό χρειάζεται ακόμα και η ύπαρξη συλλογικής προσπάθειας, οργανωμένων ενεργειών κ.λ.π. Ούτως ή άλλως χρειάζεται χρόνος.

Θανάσης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου